logo

V podjetju OVERLES proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo, torej okna, balkonska vrata, vhodna vrata in dvižno – drsna vrata. Nudimo izdelke proizvedene iz lesa, les-aluminija in aluminija. Naši proizvodi so primerni za enostanovanjske objekte, večstanovanjske objekte ali za industrijske objekte. Prav tako nudimo polkna, okenske police in dodatke za stavbno pohištvo.

Overles • Oplotnica / Disclaimer

Disclaimer

»Zaradi tehničnih, konstruktivnih, informacijskih in tipografskih razlogov, se lahko barve, opisi, tehnične posebnosti in dimenzije, prav tako kot vsaka druga navedba oziroma podatek na tej internetni strani, spremenijo brez predhodnega obvestila. Do sprememb lahko pride tudi kot posledica tehnološkega razvoja ali zaradi razpoložljivosti nekaterih materialov oziroma komponent. Da bi se izognili nesporazumom s strankami, vas podjetje OVERLES d.o.o vabi, da si vse značilnosti naše proizvodnje ogledate na sedežu podjetja.

 

Dogovori o uporabi naše spletne strani

Podatke in predloge, ki so dosegljivi na tej spletni strani (v nadaljnjem tekstu »informacije«), skrbno oblikujemo. Zavezujemo se, da bomo podatke neprestano obnavljali, tako da bodo slednji vedno sveži in pravilni, vsakič, ko boste obiskali našo spletno stran.

OVERLES d.o.o. (v nadaljnjem tekstu »podjetje«) pa v nobenem primeru ne prevzema odgovornosti, da ažurira ali popravi informacije, ki so objavljene na naših spletnih straneh. Nadalje si podjetje pridržuje pravico, da lahko kadar koli spremeni ali popravi vsebino svojih spletnih strani brez predhodnega obvestila. Ne moremo zagotoviti ali jamčiti celotnost ali natančnost informacij.

Podjetje odklanja vsako odgovornost za kakršno koli škodo, ki bi bila povezana z uporabo teh informacij, zaradi zaupanja slednjim ali za kateri koli proizvod, ki je z njimi povezan.

Dane informacije ne smejo biti mišljene kot priporočilo za uporabo kakršnih koli informacij, proizvodov, postopkov, orodja ali navedkov. Prav tako so izključena vsa tozadevna izrecna in implicitna jamstva.