logo

V podjetju OVERLES proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo, torej okna, balkonska vrata, vhodna vrata in dvižno – drsna vrata. Nudimo izdelke proizvedene iz lesa, les-aluminija in aluminija. Naši proizvodi so primerni za enostanovanjske objekte, večstanovanjske objekte ali za industrijske objekte. Prav tako nudimo polkna, okenske police in dodatke za stavbno pohištvo.

PODJETJE

Podjetje OVERLES d.o.o. se nahaja ob vznožju Pohorskih gozdov, v okolju z dolgo tradicijo v izdelavi lesenega stavbnega pohištva. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 kot proizvodno podjetje s kapitalom Italijanskega lastnika, ki uspešno prodaja stavbno pohištvo po celem svetu več kot 35 let.

V OVERLES-u proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo visoke kvalitete in smo vrhunski proizvajalec, na katerega se lahko obrnejo privatne stranke, proizvajamo pa tudi izdelke za večje objekte. Nudimo niz različnih proizvodov, ki lahko zadovoljijo najrazličnejše tehnične in stilistične zahteve. V podjetju združujemo dolgo tradicijo proizvodnje stavbnega pohištva na tem področju, tehnološko znanje in sodobne stroje z italijanskim oblikovanjem. Tako so naši izdelki sodobni in lepega izgleda.

Veliko vlagamo v razvoj, novo tehnološko opremo in usposobljen kader, da lahko strankam ponudimo najkakovostnejše izdelke in storitve.

Vsi naši izdelki se izdelujejo po željah in zahtevah kupcev.
Naš prodajni program zajema:
lesena okna, balkonska vrata, dvižno drsne stene…;
okna les-alu balkonska vrata, dvižno drsne stene…;
vhodna vrata;
polkna;
okenske police;
senčila;
dodatke za stavbno pohištvo.

TEHNOLOGIJA IN IZBOLJŠAVE

V OVERLES-u našo proizvodnjo vseskozi posodabljamo in izboljšujemo s pomočjo nenehnih investiranj v tehnologijo in oblikovanje. Izboljšave samo v tehnološko opremo niso dovolj, zato veliko vlagamo v kadre. V podjetju imamo zaposlene visoko usposobljene strokovnjake iz različnih področij , ki s svojim znanjem izjemno pomagajo k uspešnosti podjetja.

OKOLJE

Stavbno pohištvo, ki ga proizvajamo, ima izjemne akustične in termične lastnosti, ki so neobhodno potrebne za konstrukcije z visoko energetsko učinkovitostjo. V OVERLES-u pazimo na okolje skozi celoten proizvodni ciklus saj v glavnem uporabljamo eko-kompatibilne in trajne surovine, ki neznatno vplivajo na okolje.