logo

V podjetju OVERLES proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo, torej okna, balkonska vrata, vhodna vrata in dvižno – drsna vrata. Nudimo izdelke proizvedene iz lesa, les-aluminija in aluminija. Naši proizvodi so primerni za enostanovanjske objekte, večstanovanjske objekte ali za industrijske objekte. Prav tako nudimo polkna, okenske police in dodatke za stavbno pohištvo.

STAVBNO POHIŠTVO IZ LES – ALUMINIJA

V podjetju OVERLES proizvajamo različne modele stavbnega pohištva iz les – aluminija. Zunanja maska, ki je iz aluminija in prašno barvana varuje les pred atmosferskimi vplivi ter drastično zmanjša stroške vzdrževanja proizvoda in s tem bistveno podaljša življensko dobo izdelka. Izdelki v kombinaciji lesa in aluminija so na zunanji strani zaščiteni z aluminijem, na notranji strani, torej v bivalnem prostoru vzdržujejo toploto in naravnost lesa.
Profil znotraj pri steklu je lahko različnih oblik: zaokroženi, pravokotni ali poševni, s tem imajo stranke možnost izbire želenega videza.
Različni preseki in modeli omogočajo, da se termodinamiče lastnosti stavbnega pohištva prilagajajo področju, kjer se bo vgradilo.
Naše tehnično in prodajno osebje, vam bo svetovalo pri izbiri proizvodov, ki bodo najprimernejši za vaše potrebe.