logo

V podjetju OVERLES proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo, torej okna, balkonska vrata, vhodna vrata in dvižno – drsna vrata. Nudimo izdelke proizvedene iz lesa, les-aluminija in aluminija. Naši proizvodi so primerni za enostanovanjske objekte, večstanovanjske objekte ali za industrijske objekte. Prav tako nudimo polkna, okenske police in dodatke za stavbno pohištvo.

LESENO STAVBNO POHIŠTVO

Za proizvodnjo stavbnega pohištva (oken, balkonskih, vhodnih vrat, dvižno-drsnih vrat … ) uporabljamo v podjetju OVERLES visoko kvaliteten, skrbno izbran les, ki prihaja iz zanesljivih virov. Dobavitelji lesa so proizvajalci, ki nudijo lepljence visoke kvalitete in to potrjujejo tudi z različnimi certifikati. Stavbno pohištvo je različno glede na dimenzije in debeline profilov od 68 do 92 mm. Vse vrste oken nudijo visoko raven tehničnih izvedb .
Zasnovana so tako, da ustrezajo najrazličnejšim potrebam in zahtevam, pri čemer so upoštevane tudi klimatske razmere. Naše tehnično in prodajno osebje, vam bo odgovorilo na vsako vaše vprašanje ter vas bo znalo voditi pri izbiri proizvodov, ki bodo najprimernejši za vaše potrebe.