logo

V podjetju OVERLES proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo, torej okna, balkonska vrata, vhodna vrata in dvižno – drsna vrata. Nudimo izdelke proizvedene iz lesa, les-aluminija in aluminija. Naši proizvodi so primerni za enostanovanjske objekte, večstanovanjske objekte ali za industrijske objekte. Prav tako nudimo polkna, okenske police in dodatke za stavbno pohištvo.

STORITVE

OVERLES svoje proizvode razstavlja v razstavnem prostoru na sedežu podjetja. Na voljo vam je visoko usposobljeno osebje, ki vas vodi pri spoznavanju in izbiri proizvoda, ki je najprimernejši za vaše potrebe. Nato se pripravi podrobna pregledna ponudba s čem zagotovimo, da ne prihaja do nejasnosti.
Naša tehnična služba nadzira vsako fazo dela, od izbire materiala do končne kontrole ter predaje izdelka v uporabo. Tudi po vgradnji izdelkov na željo kupca, naši strokovnjaki spremljajo dogajanje z izdelki in po potrebi svetujejo nadaljnje aktivnosti.

SVETOVANJE

Našim strankam smo na razpolago in jim svetujemo od izbire izdelkov pa vse do vzdrževanja vgrajenih izdelkov.

PROIZVODNJA IN PREDAJA V UPORABO

Naši monterji bodo poskrbeli za kvalitetno namestitev profesionalno proizvedenih izdelkov.

PREDRAČUNI

Brezplačni, jasni in kompletni predračuni so pripravljeni za vsako stranko posebej.

FINANCIRANJE

Pomagamo vam pri črpanju finančnih spodbud EKO sklada, pri izpolnjevanju različnih potrebnih formularjev, itd.

NAČRTOVANJA

Zaposleni smo usposobljeni za načrtovanje in svetovanje, posvetimo se vsaki stranki ter njenim zahtevam.

POPRODAJNE STORITVE

Tudi po vgradnji izdelkov vam bo naše osebje vedno na voljo za predloge in nasvete.

GARANCIJA

V podjetju OVERLES zagotavljamo izjemno kvaliteto in dolgo trajanje naših proizvodov, ki so sad dolgoletnih izkušenj na tržišču. Varovanje dobrega počutja v stanovanju pomeni tudi zagotavljanje kvalitete in delovanja skozi daljše časovno obdobje. Prav zaradi tega dajemo našim proizvodom pisno garancijo v skladu z določenimi splošnimi prodajnimi pogoji.

GARANCIJE

10 let – garancija na funkcionalnost oken
10 let – garancija, na steklo, na kondenzacijo v medstekelnem prostoru
10 let – garancija, na lepljene profile, da se lepljenci ne razlepijo

POVRŠINSKA OBDELAVA – LAKIRANJE

Les je naravni material, zato ga je potrebno na površini dobro zaščititi. Z ustrezno površinsko zaščito poudarimo njegovo lepoto in kvaliteto. Za zaščito lesa uporabljamo izključno sredstva na bazi vode. Premazna sredstva, ki jih uporabljamo so skrbno izbrana, saj morajo zagotavljati najvišjo zaščito lesa in hkrati biti okolju prijazna. Vzorce lakiranega lesa neprestano preverjajo laboratoriji glavnih dobaviteljev. Preizkušajo jih s ciklusi pospešenega umetnega staranja ali pa jih izpostavijo v naravno okolje v ekstremnih pogojih, s čemer preverjajo trajnost premaznih sredstev.

RAZISKAVE IN RAZVOJ (RR)

Nov življenjski slog in klimatske spremembe ustvarjajo potrebe po spremenjenih lastnostih že obstoječih izdelkov in razvojem novih izdelkov. Naš oddelek za raziskave in razvoj nenehno spremlja dogajanje na tržišču in potrebe, ki se na tržišču pojavljajo. Za spremljanje dogajanja na tržišču je oddelek vseskozi dejaven na področju projektiranja skladno z aktualno evropsko zakonodajo in smernicami evropskih inštitutov. Vodilo našim sodelavcem v razvojnem oddelku je, da pazijo na videz, varnost, trajnost ter lastnosti vsakega proizvoda. Cilj raziskav in razvoja je stalno izboljševanje naših proizvodov in storitev.